• Swammerdamlaan 24, 7002 HR Doetinchem

Ziekte

Ziekte

Ziekte

Je leeft je leven, bent druk met je werk en gezin en plotseling word je geconfronteerd met een ernstige ziekte. De ziekenhuisbezoeken en behandelingen zoals chemotherapie, operaties, bestralingen enz. nemen alle tijd in beslag. Op het moment dat je hiermee klaar bent en denkt de draad weer op te pakken merk je dat dit niet lukt. Omdat álles anders is geworden. Hoe wil je de toekomst gaan inrichten als je met de eindigheid van het leven geconfronteerd bent? Opvattingen, doelen en relaties zijn veranderd. En waar kun je een luisterend oor vinden bij al die vragen en onzekerheden waar de arts het niet over heeft in de spreekkamer?

Volgens het KWF ervaart 86% van de (ex)-kankerpatiënten klachten. Deze zijn niet altijd zichtbaar. Angst, onzekerheid, somberheid, vermoeidheid en impact op de relatie komen het meeste voor.

Als ervaringsdeskundige (borstkanker) weet ik goed wat deze periode met je kan doen en hoe ingewikkeld het soms kan zijn om de draad van het leven weer op te pakken. Dit gaat in de meeste gevallen niet vanzelf.
Ik help je met het inzichtelijk maken van dat wat er gebeurd is, welke invloed het ziek zijn op je heeft gehad en hoe je met de gevolgen in je leven kunt omgaan. Dit doe ik op een manier die aansluit bij jouw belevingswereld. Door mijn manier van werken kan ik op verschillende manier de diepte in gaan en onderliggende thema’s verkennen.

Samen met mij mag je gaan verwerken, loslaten maar ook opbouwen en werken aan een toekomst waarin je nieuwe balans kan vinden.