Tarieven

Van 1-1-2020 tot 31-12-2020

Intakegesprek (max. 1 uur) – Gratis

Therapiegesprek (1 uur) – € 70,00

Familieopstelling
Ik bied een pakket aan wanneer je een familieopstelling bij mij wilt doen.
Dit pakket bestaat uit een afspraak voor de familieopstelling en een vervolgafspraak waarin we de opstelling nabespreken en je gecoacht wordt.
De kosten hiervan zijn € 125.00

Helaas ben ik genoodzaakt afspraken die niet 24 uur van tevoren zijn afgezegd, in rekening te brengen.

Tijdens het intakegesprek wordt er geen therapie gegeven, maar proberen we samen de hulpvraag helder te krijgen. Waar ben je naar op zoek en op welke manier kan ik je het beste helpen. Je krijgt natuurlijk ook de gelegenheid om vragen te stellen. Dit gesprek verplicht je tot niets.

Ik ben aangesloten bij de Landelijke Vereniging voor Psychosociaal Werkenden (LVPW). De LVPW stelt hoge eisen aan de beroepsuitoefening en professionaliteit van haar leden. Dit waarborgt kwaliteit en deskundigheid voor onze cliënten. Dat is de reden waarom het merendeel van de zorgverzekeraars de consulten van de leden van de LVPW vergoeden.

Deze vorm van hulpverlening is niet opgenomen in het basispakket maar wel wanneer u aanvullend verzekerd bent.
Deze lijst is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld op basis van gegevens van de zorgverzekeraars zelf. Ik ben niet aansprakelijk voor mogelijk onvolledig of foutief weergegeven informatie. Overzicht vergoedingen van verzekeraars

Ik ben tevens geregistreerd bij de RBCZ.  De RBCZ bewaakt de kwaliteit van HBO opgeleide therapeuten door kwalificatie van de aangesloten beroepsverenigingen. Dit alles met de bedoeling, dat een cliënt in de complementaire en alternatieve zorg op een integere, verantwoorde en veilige manier wordt behandeld en/of begeleid.

Registraties en lidmaatschappen:

LVPW Landelijke vereniging voor Pyschosociaal Werkenden
RBCZ Registertherapeut Beroepsbeoefenaren Complemenataire Zorg ®
SCAG Stichting Complementaire en Alternatieve Gezondheidszorg
Kamer van Koophandel nr. 65561961