Tarieven

Van 1-1-2022 tot 31-12-2023

In verband met de inflatie heb ik besloten mijn tarieven voor 2023 NIET te verhogen. Ik hoop hiermee mijn cliënten tegemoet te komen. 

Intakegesprek (max. 1 uur) – € 50.00

Therapiegesprek (1 uur) – € 82,00

Familieopstelling € 82,00

Access Bars (1,5 uur) € 82,00

Telefonisch Consult (per ½ uur) € 41.00

Overig
Voor andere, hier niet genoemde, gesprekken gelden aangepaste tarieven.
Deze zullen tijdens de intake besproken worden.

Helaas ben ik genoodzaakt afspraken die niet 24 uur van tevoren zijn afgezegd, in rekening te brengen.

Het intakegesprek is een verkennend gesprek waarin we samen de hulpvraag helder proberen te krijgen. Waar ben je naar op zoek en op welke manier kan ik je het beste helpen. Je krijgt natuurlijk ook de gelegenheid om vragen te stellen en samen maken we een eerste stap in het therapieproces.

Ik ben aangesloten bij de Landelijke Vereniging voor Psychosociaal Werkenden (LVPW). De LVPW stelt hoge eisen aan de beroepsuitoefening en professionaliteit van haar leden. Dit waarborgt kwaliteit en deskundigheid voor onze cliënten. Dat is de reden waarom het merendeel van de zorgverzekeraars de consulten van de leden van de LVPW vergoeden.

Deze vorm van hulpverlening is niet opgenomen in het basispakket maar wel wanneer u aanvullend verzekerd bent onder prestatiecode 24500 – Psychotherapie.
Deze lijst is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld op basis van gegevens van de zorgverzekeraars zelf. Ik ben niet aansprakelijk voor mogelijk onvolledig of foutief weergegeven informatie. Overzicht vergoedingen van verzekeraars

De Access Bars behandelingen worden niet vergoed. 

Ik ben tevens geregistreerd bij de RBCZ.  De RBCZ bewaakt de kwaliteit van HBO opgeleide therapeuten door kwalificatie van de aangesloten beroepsverenigingen. Dit alles met de bedoeling, dat een cliënt in de complementaire en alternatieve zorg op een integere, verantwoorde en veilige manier wordt behandeld en/of begeleid.

Registraties en lidmaatschappen:

LVPW Landelijke vereniging voor Pyschosociaal Werkenden
RBCZ Registertherapeut Beroepsbeoefenaren Complemenataire Zorg ®
SCAG Stichting Complementaire en Alternatieve Gezondheidszorg
Kamer van Koophandel nr. 65561961