• Swammerdamlaan 24, 7002 HR Doetinchem

PSYCH-K

PSYCH-K

PSYCH-K®

“PSYCH-K vertegenwoordigt een van de meest belangrijke, efficiënte, effectieve en snelle veranderingsprocessen die we vandaag de dag tot onze beschikking hebben op onze planeet.” – Dr. Bruce Lipton

Hoe hard je ook werkt aan jezelf om je patronen te veranderen en het deze keer écht anders willen gaan doen, het lukt je niet. Je valt steeds weer in de bekende valkuil. Herken je dit?

Het goede nieuws is dat er methoden zijn om je onderbewuste aan te spreken en de overtuigingen/gewoonten te herschrijven. Een van die methoden is PSYCH-K. PSYCH-K is een eenvoudige methode om je belemmerende overtuigingen te transformeren in ondersteunende overtuigingen op je onderbewuste niveau. Sinds 2023 ben ik PSYCH-K facilitator.

Ook kun je met deze methode stress tot op celniveau uit je lichaam verwijderen. Wanneer je bijvoorbeeld de overtuiging hebt: ‘Ik ben niet goed genoeg’, kun je deze veranderen in de ondersteunende overtuiging: ‘Ik ben goed zoals ik ben’. Op deze manier zijn er talloze overtuigingen die getransformeerd kunnen worden. Tijdens een Balans (de naam van een PSYCH-K oefening) onderzoeken we samen van welke belemmerende overtuiging je last hebt. Daarna gaan we een Balans doen. Dit doen we door middel van spiertesten. Het werkt eigenlijk heel eenvoudig. Je strekt je arm uit, waarna ik zachte druk uitoefen om te kijken of de spier een sterk of zwak antwoord geeft en dit wordt zichtbaar of je arm gestrekt blijft of mee beweegt. Je kunt hier zelf ook het verschil in voelen en krijgt daarmee een fijne terugkoppeling van je onderbewustzijn. Het doen van een Balans is dus snel en eenvoudig en het veranderingsproces blijkt erg krachtig, blijvend en werkt door. Je onderbewustzijn gaat opruimen op wat er gekoppeld is aan je belemmerende overtuigingen. Een Balans duurt niet lang, gemiddeld zo’n 15 minuten.

Een reactie van een cliënt na haar eerste Balans: ‘Het is zo bijzonder dat ik verschil merk bij het spiertesten en ik tijdens de transformatie zoveel voelde veranderen!’