• Swammerdamlaan 24, 7002 HR Doetinchem

Burn-out

Burn-out

Burn-out

Bij een burn-out ben je geestelijk en lichamelijk al langere tijd uitgeput.

Je hebt te lang in een hoge versnelling gewerkt of langdurige stress ervaren en te weinig tijd genomen om voor jezelf rust te geven.
De symptomen zijn talloos en iedereen ervaart daarin zijn of haar eigen klachten.

Ik kan je helpen om op een effectieve manier je burn-out te veranderen in kracht.

Een burn-out komt niet zomaar op je pad. Waarschijnlijk ben je sterk, draag je veel verantwoordelijkheid in je dagelijks leven, ben je de spreekwoordelijke rots in de branding voor je omgeving en vind je je eigen welzijn minder belangrijk. Mooie eigenschappen maar ook een valkuil!

Hoe is het toch zover gekomen?

Ik zeg altijd (en dat zul je me vaker horen zeggen tijdens de gesprekken): je hebt niets fout gedaan. Je hebt het beste gedaan wat je op dat moment kon. Door de overlevingspatronen die we als jong kind aanleren en meebewegen op de wensen van de ander, vergeten we onszelf.

Samen gaan we inzichtelijk maken welke manier je jezelf onbewust als kind aangeleerd hebt waardoor je nu in een burn-out zit. Dit geeft mijn cliënten veel inzicht. En wanneer er inzicht ontstaat, ontstaat de mogelijkheid om te veranderen.

Dus heb je een burn-out?

Het komt absoluut goed dus geen paniek. Wat ik van jou vraag is het verlangen om te veranderen en de belofte aan jezelf dat het vanaf nu anders mag. En dan gaan we samen op weg. Onderzoeken, ontdekken, helen en nieuwe – jouw unieke – kracht ontdekken.