Access Bars
 

Wat houdt Access Bars® in?

Access Bars is een zachte behandelwijze waarmee je het lichaam in staat stelt om oude overtuigingen, patronen, emoties en gedachten los te laten. 
Ik raak zachtjes en afwisselend de 32 energetische punten en banen op je hoofd aan, terwijl je ontspannen en gekleed op de behandeltafel ligt.

Deze punten zijn verbonden met een aantal levensgebieden die voor ons allemaal belangrijk zijn, zoals bijvoorbeeld: controle, geld, vreugde en verdriet, gewaarzijn, seksualiteit en lichaam, heling en ruimte. 

Wat gebeurt er tijdens de behandeling?

De punten op je hoofd worden zacht aangeraakt, waardoor de banen tussen de punten gaan stromen en de elektrische lading (vastzittende energie) kan worden losgelaten. Daardoor kan de spanning van gedachten, overtuigingen, emoties, oordelen en standpunten worden opgeruimd. Je kunt het vergelijken met de harde schijf van je computer. Alles wat je in jaren hebt opgeslagen, maar wat je allang niet meer nodig hebt wordt verwijderd. Het helpt je om je hoofd vrij te maken van onnodige ballast, alsof er een frisse wind door je hoofd waait. Hierdoor kom je meer in je eigen kracht te staan en stimuleer je jouw zelf herstellend vermogen. 

De mensen die een Bars behandeling hebben ondergaan merken dat ze minder last hebben van:
stress, piekeren, depressie, pijn, slecht slapen, faalangst, hooggevoeligheid, lichamelijke klachten, vermoeidheid, migraine.

Wat veel mensen ervaren na een Bars® sessie is een enorme ontspanning en heel veel rust in het hoofd. Mensen slapen vaak ook beter. Daarnaast mag er ook vaak veel veranderen op het gebied van je gedachten en gedrag.

 

“In het ergste geval voel je je na een Bars sessie zo ontspannen alsof je een heerlijke massage hebt gekregen, in het beste geval verandert je leven ten goede.”
Gary Douglas, grondlegger

 

De Access Bars behandelingen worden niet vergoed.